Airco Kasterlee

U bent hier: Home > Airco Kasterlee

U bent hier: Home > Airco Kasterlee

  OFFERTE AIRCO KOPEN

  Waar wilt u airconditioning plaatsen?*

  Wat moet de airconditioning kunnen?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Aantal ruimtes?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze airco installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Airco Kasterlee – Airco kopen?

  Airco zorgt voor aangename temperaturen bij warm weer, maar het zorgt ook voor een goede balans tussen vochtigheid en lucht in je woning. Wist je trouwens dat je airco ook kan combineren met een warmtepomp?

  Installateur airconditioning

  Airco kopen? Contacteer ons dan eerst voor vrijblijvend advies. Pas ook op met het idee om dit zelf te plaatsen omdat het bepaalde risico’s inhoudt. Als de unit niet correct geïnstalleerd is, verbruikt u veel te veel energie om de woning te verkoelen. Het is dan ook aan te raden om uw unit te laten plaatsen door een erkend installateur.

  i.c.m. een warmtepomp

  Een warmtepomp met airconditioning die u vandaag laat installeren, gebruikt u met gemak driekwart van het jaar. Een warmtepomp die ook kan koelen brengt tijdens warme nachten verkoeling en verwarmt op frisse avonden. Win-win dus.

  airco
  ventilatie

  Gratis adviesgesprek

  1. Contacteer ons.
  2. We komen vrijblijvend langs om alles samen te bespreken en om u te adviseren.
  3. U krijgt een vrijblijvende offerte op maat.

  Een overzicht van al onze diensten:

  badkamerrenovatie

  SANITAIR

  Voor elke sanitair herstelling of voor de plaatsing van sanitair toestellen kan u rekenen op Loodgieter Guy: een nieuwe douche of lavabo installeren? Alleen maar kouder water? Blijft het water staan?

  centrale verwarming

  VERWARMING

  U kan ons contacteren voor alles wat te maken heeft met centrale verwarming: plaatsen van nieuwe CV ketel, ketelreiniging, onderhoud CV ketel, plaatsen van radiatoren, gasinstallaties, …

  verwarmingsketel

  VERWARMINGSKETEL

  Is je verwarmingsketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor cv-ketelvervanging. We adviseren naar uw situatie & budget.

  ventilatie

  VENTILATIE

  Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht in de woning. Wij plaatsen & herstellen ventilatiesystemen.

  vloerverwarming

  VLOERVERWARMING

  Vloerverwarming is één van de meest comfortabele manieren om te verwarmen. De prijs van vloerverwarming, voordelen en nadelen leggen we u graag vrijblijvend uit.

  warmtepompen

  WARMTEPOMPEN

  Met een warmtepomp kan je de woning goedkoop en energiezuinig verwarmen. Plant u een nieuwbouw met een laag e-peil? Denk dan zeker aan warmtepompen.

  zonneboiler

  ZONNEBOILER

  Een zonneboiler is een duurzaam alternatief voor de klassieke boiler of cv-ketel. Wilt u graag meer weten of dit voor u interessant is? Wat is de kostprijs? Voordelen? Nadelen?

  schoorsteenvegen, schoorsteenveger, schouwveger

  SCHOORSTEENVEGEN

  Schoorsteenvegen is een verplicht onderhoud van uw schoorsteen. Heeft u thuis een kachel? Dan doet u er goed om jaarlijks een schouwveger te laten langskomen.