AIRCO

U bent hier: Home > Airco

U bent hier: Home > Airco

Airco

Airconditioning of airco zorgt voor aangename temperaturen bij warm weer, maar het zorgt ook voor een goede balans tussen vochtigheid en lucht in je woning. Wist je trouwens dat je airco ook kan combineren met een warmtepomp?

Installateur airco

GDL Construct is airco installateur. Dent u eraan om een airco installatie te kopen? Contacteer ons dan eerst voor vrijblijvend advies. Pas ook op met het idee om airco zelf te plaatsen. Airco zelf plaatsen houdt bepaalde risico’s in. Als de airco niet correct geïnstalleerd is, verbruikt u veel te veel energie om de woning te verkoelen. Het is dan ook aan te raden om uw airco te laten plaatsen door een erkend airco installateur.

Airco i.c.m. een warmtepomp

Een warmtepomp met airconditioning die u vandaag laat installeren, gebruikt u met gemak driekwart van het jaar. De warmtepomp met airco, bijvoorbeeld in de slaapkamer, brengt tijdens warme nachten verkoeling en verwarmt op frisse avonden.

airco

Gratis adviesgesprek

 1. Contacteer ons.
 2. We komen vrijblijvend langs om alles samen te bespreken en om u te adviseren.
 3. U krijgt een vrijblijvende offerte op maat.

  OFFERTE AIRCO KOPEN

  Waar wilt u airconditioning plaatsen?*

  Wat moet de airconditioning kunnen?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Aantal ruimtes?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze airco installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.