WARMTEPOMPEN

U bent hier: Home > Warmtepompen

U bent hier: Home > Warmtepompen

Warmtepompen

U gaat bouwen of verbouwen? Nieuwe verwarmingsinstallatie? Uw oude centrale verwarmingsinstallatie wegdoen of hergebruiken? U wilt een laag zo mogelijk E-peil, een lagere energiefactuur en hoger rendement? Laat u bijstaan door een ervaren installateur. Door mijn jarenlange ervaring weet ik meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk project en gebouw. Ik denk met u mee naar de beste oplossing met oog op installatie, kostprijs & terugverdientijd.

De invloed van een warmtepomp op uw woning? Zeer groot. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt u uw woning zo energiezuinig mogelijk maken. Heeft u een nieuwbouw en streeft u naar een zo laag mogelijk e-peil? Gaat u renoveren en moet u een steeds strenger wordende energienormen voldoen? Dan is een warmtepomp één van de beste oplossing die u kan kiezen.

warmtepompen

Waarom is een warmtepomp zo milieuvriendelijk?

Omdat een warmtepomp geen CO2 uitstoot. De warmte komt namelijk uit de grond of de lucht. En omdat de verwarming van uw huis de grootste energievreter is, weet u nu meteen ook waarom verwarmen met warmtepompen dé toekomst is.

Verschillende soorten warmtepompen

Als u niet thuis bent in het verhaal van warmtepompen, dan is het ook niet evident om een keuze te maken tussen de verschillende soorten warmtepompen. Afhankelijk van het soort warmtepomp dat u neemt kan er veel verschil op het te investeren bedrag. Bovendien is het ook mogelijk om voor een warmtepomp subsidies aan te vragen.

Laat u daarom adviseren door een ervaren installateur.

 1. Contacteer ons.
 2. We komen bij u langs om u te adviseren naargelang uw situatie.
 3. U krijgt een voorstel op maat.

  OFFERTE WARMTEPOMPEN

  Heeft u interesse in een warmtepomp?*

  Wilt u uw warmtepomp combineren?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Welk type warmtepomp wilt u?*

  Wat is uw huidige verwarming?*

  Wat is het doel van de warmtepomp?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.