Schoorsteenveger Meulebeke

U bent hier: Home > Schoorsteenveger Meulebeke

U bent hier: Home > Schoorsteenveger Meulebeke

  OFFERTE SCHOORSTEENVEGER

  U zoekt een schoorsteenveger?*

  Is er een obstructie aanwezig?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Welke verwarming is aangesloten?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Moet de verwarmingsketel ook gereinigd worden?*

  Hoe oud is uw woning?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze schoorsteenvegers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Schoorsteenveger Meulebeke

  Schoorsteenvegen Meulebeke: schoorsteenvegen is een verplicht onderhoud van uw schoorsteen. Heeft u thuis een kachel? Dan doet u er goed om jaarlijks een schouwveger te laten langskomen.

  Waarom een schoorsteenveger laten langskomen?

  1. Als u uw schouw niet laat vegen, dan loopt u het risico op schouwbrand. Het zal helaas niet de eerste keer zijn dat hier dodelijke ongelukken mee gebeuren.
  2. Verminderd rendement van uw stookolietoestel = hogere energiefactuur
  3. Het is verplicht. U bent niet gedekt door de verzekering als u geen bewijs kan voorleggen dat u uw schoorsteen jaarlijks laat reinigen.

  Attest

  U krijgt van mij telkens een geldig attest als bewijs voor uw verzekeraar.

  schoorsteenvegen, schoorsteenveger, schouwveger

  Werkwijze

  1. Contacteer ons.
  2. U krijgt van ons een prijs.
  3. Wij komen langs na uw goedkeuring.

  Een overzicht van al onze diensten:

  badkamerrenovatie

  SANITAIR

  Voor elke sanitair herstelling of voor de plaatsing van sanitair toestellen kan u rekenen op Loodgieter Guy: een nieuwe douche of lavabo installeren? Alleen maar kouder water? Blijft het water staan?

  centrale verwarming

  VERWARMING

  U kan ons contacteren voor alles wat te maken heeft met centrale verwarming: plaatsen van nieuwe CV ketel, ketelreiniging, onderhoud CV ketel, plaatsen van radiatoren, gasinstallaties, …

  verwarmingsketel

  VERWARMINGSKETEL

  Is je verwarmingsketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor cv-ketelvervanging. We adviseren naar uw situatie & budget.

  ventilatie

  VENTILATIE

  Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht in de woning. Wij plaatsen & herstellen ventilatiesystemen.

  vloerverwarming

  VLOERVERWARMING

  Vloerverwarming is één van de meest comfortabele manieren om te verwarmen. De prijs van vloerverwarming, voordelen en nadelen leggen we u graag vrijblijvend uit.

  warmtepompen

  WARMTEPOMPEN

  Met een warmtepomp kan je de woning goedkoop en energiezuinig verwarmen. Plant u een nieuwbouw met een laag e-peil? Denk dan zeker aan warmtepompen.

  zonneboiler

  ZONNEBOILER

  Een zonneboiler is een duurzaam alternatief voor de klassieke boiler of cv-ketel. Wilt u graag meer weten of dit voor u interessant is? Wat is de kostprijs? Voordelen? Nadelen?

  airco

  AIRCO

  U zoekt een goede airco installateur? Allereerst adviseren we u voor de verschillende airco systemen. Vervolgens plaatsen, onderhoud en herstellen we uw airco systeem.