Installateur vloerverwarming Kessel

U bent hier: Home > Installateur vloerverwarming Kessel

U bent hier: Home > Installateur vloerverwarming Kessel

  OFFERTE VLOERVERWARMING

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Hoe wilt u verwarmen?*

  Oppervlakte (ongeveer)?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Installateur vloerverwarming Kessel

  Ben je aan het bouwen of verbouwen? Dan ga je op een bepaald moment de keuze moeten maken: verwarmen via de vloer of kiezen voor radiators.

  Verwarming via de vloer heeft tal van voordelen. Zo heeft u geen radiatoren nodig en heeft u dus meer ruimte beschikbaar om in te leven. Het is ook veel aangenamer dan traditionele verwarming via radiatoren. En het kan tegenwoordig zowat overal gelegd worden. Zowel bij nieuwbouw, maar ook bij verbouwingen. Zelfs op een zolderverdieping met houten draagconstructies. U kan er elk type vloerbedekking over heen leggen, van natuursteen tot zelfs laminaat of parket.

  vloerverwarming

  Verwarming vloer i.c.m. een warmtepomp

  Zo recupereert u warmte in de lucht voor de verwarming of koeling van de vloeistof in het interne buizensysteem en bespaart u dus behoorlijk op uw energiefactuur!

  Gratis adviesgesprek

  1. Contacteer ons.
  2. We komen vrijblijvend langs om alles samen te bespreken en om u te adviseren.
  3. U krijgt een vrijblijvende offerte op maat.

  Een overzicht van al onze diensten:

  badkamerrenovatie

  SANITAIR

  Voor elke sanitair herstelling of voor de plaatsing van sanitair toestellen kan u rekenen op Loodgieter Guy: een nieuwe douche of lavabo installeren? Alleen maar kouder water? Blijft het water staan?

  centrale verwarming

  VERWARMING

  U kan ons contacteren voor alles wat te maken heeft met centrale verwarming: plaatsen van nieuwe CV ketel, ketelreiniging, onderhoud CV ketel, plaatsen van radiatoren, gasinstallaties, …

  verwarmingsketel

  VERWARMINGSKETEL

  Is je verwarmingsketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor cv-ketelvervanging. We adviseren naar uw situatie & budget.

  ventilatie

  VENTILATIE

  Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht in de woning. Wij plaatsen & herstellen ventilatiesystemen.

  airco

  AIRCO

  U zoekt een goede airco technieker? Allereerst adviseren we u voor de verschillende airco systemen. Vervolgens plaatsen, onderhoud en herstellen we uw airco systeem.

  warmtepompen

  WARMTEPOMPEN

  Met een warmtepomp kan je de woning goedkoop en energiezuinig verwarmen. Plant u een nieuwbouw met een laag e-peil? Denk dan zeker aan warmtepompen.

  zonneboiler

  ZONNEBOILER

  Een zonneboiler is een duurzaam alternatief voor de klassieke boiler of cv-ketel. Wilt u graag meer weten of dit voor u interessant is? Wat is de kostprijs? Voordelen? Nadelen?

  schoorsteenvegen, schoorsteenveger, schouwveger

  SCHOORSTEENVEGEN

  Schoorsteenvegen is een verplicht onderhoud van uw schoorsteen. Heeft u thuis een kachel? Dan doet u er goed om jaarlijks een schouwveger te laten langskomen.