Zonneboiler installateur Dendermonde

U bent hier: Home > Zonneboiler installateur Dendermonde

U bent hier: Home > Zonneboiler installateur Dendermonde

  OFFERTE ZONNEBOILER KOPEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Wat is het doel van de zonneboiler?*

  Wat is uw huidige verwarming?*

  Uw huidige dakbedekking?*

  Oriëntatie van uw dak?*

  Hoeveel personen leven er in de woning?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Zonneboiler installateur Dendermonde

  Bij GDL zit u op de juiste plek! Als installateur van zonneboilers in Dendermonde zorgen we niet alleen voor een correcte plaatsing, maar vooral ook voor gratis & deskundig advies op maat!

  Zonneboiler of zonnepanelen?

  Zowel zonneboilers als zonnepanelen maken gebruiken van zonnecollectoren, maar er is een groot verschil in de toepassing van beide systemen. Waar zonnepanelen uitsluitend geschikt zijn voor het opwekken van elektriciteit, daar gebruik je een zonneboiler-systeem voor het verwarmen van water.

  Dankzij een zonneboiler in je woning in Dendermonde kan je met de warmte van de zon je sanitair water opwarmen. Een of meerdere zonnecollectoren, die je zowel op een plat als op een hellend dak kan monteren, zorgen ervoor dat de zonnestralen worden opgevangen.

  zonneboiler

  Voordelen van een zonneboiler

  • De productie van warm water is volledig gratis en in eigen beheer.
  • De naverwarming kan nog door een bestaande boiler fungeren.
  • Als je investeert in een zonneboiler maak je aanspraak op subsidies.
  • Bijzonder milieuvriendelijk en weinig vervuilend.
  • Perfect om zwembaden te verwarmen omdat hier geen extra verwarming nodig is.

  Warmtepomp i.c.m. zonneboiler

  Het voordeel van een systeem met warmtepomp en zonneboiler is dat je gedurende het hele jaar profijt hebt van natuurlijke energiebronnen. In de zomer zijn het voornamelijk de zonnecollectoren die het sanitaire water en het CV-water verwarmen. In de koudere periodes, wanneer er minder zon is, kan de warmtepomp bijspringen om het water op temperatuur te houden.

  Resultaat: uw woning zal zeer energieneutraal zijn/worden.

  Gratis adviesgesprek

  1. Contacteer ons.
  2. We komen bij u langs om u te adviseren naargelang uw situatie.
  3. U krijgt een voorstel op maat.

  Een overzicht van al onze diensten:

  badkamerrenovatie

  SANITAIR

  Voor elke sanitair herstelling of voor de plaatsing van sanitair toestellen kan u rekenen op Loodgieter Guy: een nieuwe douche of lavabo installeren? Alleen maar kouder water? Blijft het water staan?

  centrale verwarming

  VERWARMING

  U kan ons contacteren voor alles wat te maken heeft met centrale verwarming: plaatsen van nieuwe CV ketel, ketelreiniging, onderhoud CV ketel, plaatsen van radiatoren, gasinstallaties, …

  verwarmingsketel

  VERWARMINGSKETEL

  Is je verwarmingsketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor cv-ketelvervanging. We adviseren naar uw situatie & budget.

  ventilatie

  VENTILATIE

  Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht in de woning. Wij plaatsen & herstellen ventilatiesystemen.

  vloerverwarming

  VLOERVERWARMING

  Vloerverwarming is één van de meest comfortabele manieren om te verwarmen. De prijs van vloerverwarming, voordelen en nadelen leggen we u graag vrijblijvend uit.

  warmtepompen

  WARMTEPOMPEN

  Met een warmtepomp kan je de woning goedkoop en energiezuinig verwarmen. Plant u een nieuwbouw met een laag e-peil? Denk dan zeker aan warmtepompen.

  airco

  AIRCO

  U zoekt een goede airco plaatser? Allereerst adviseren we u voor de verschillende airco systemen. Vervolgens plaatsen, onderhoud en herstellen we uw airco systeem.

  schoorsteenvegen, schoorsteenveger, schouwveger

  SCHOORSTEENVEGEN

  Schoorsteenvegen is een verplicht onderhoud van uw schoorsteen. Heeft u thuis een kachel? Dan doet u er goed om jaarlijks een schouwveger te laten langskomen.